8.sınıf kız öğrencilerimiz  Fevzi Çakmak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde “1 Günlüğüne Liseli Ol” etkinliği kapsamında lisede öğrenci olma deneyimi yaşadılar.

8.sınıf kız öğrencilerimiz Fevzi Çakmak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde “1 Günlüğüne Liseli Ol” etkinliği kapsamında lisede öğrenci olma deneyimi yaşadılar.

Bugün 8.sınıf kız öğrencilerimiz Okul Müdür Yardımcısı Mustafa ÖZ ve Psikolojik Danışmanlarımız Büşra Ruşen ODACIOĞLU ve Rıdvan KUMEK eşliğinde Fevzi Çakmak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde “1 Günlüğüne Liseli Ol” etkinliği kapsamında lisede öğrenci olma deneyimi yaşadılar. Etkinlikte işbirliği yapmalarından ve misafirperverliklerinden ötürü Fevzi Çakmak Kız AİHL idarecileri başta olmak üzere öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

05.12.2023 78

05-12-2023